Ξεκινήστε μια νέα ομάδα Βρείτε ομάδες

ΣΥΝΔΕΣΗ

×

Πολίτες που προσβλέπουν σε μια καλύτερη δημοκρατία

Το Αίρεσις είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο έργων: Agora Grave 2.0 και DemocracyOnLine, που ενώθηκαν για την σύμπραξη Tecnologie Democratiche , με έναν από τους κύριους στόχους την ανάπτυξη ενός καινοτόμου ανοιχτού λογισμικού για την ηλεκτρονική δημοκρατία.

Ο στόχος της ομάδας, , αποτελούμενης αποκλειστικά από εθελοντές , είναι να δώσουν στους πολίτες και στις ομάδες μια πλατφόρμα λογισμικού που να τους επιτρέπει να αντιμετωπίσουν τα περισσότερα από τα προβλήματα της κοινωνίας μας, επιτρέποντας την δημιουργία , την συζήτηση και την ψηφοφορία προτάσεων με έναν διαφανή , δημοκρατικό , εποικοδομητικό και συμμετοχικό τρόπο, επιτρέποντας να αναδυθεί η συλλογική νοημοσύνη .

Αν μοιράζεστε το στόχο μας, μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί μας επικοινωνώντας με τους εθελοντές μας.

Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στην ιστορία του Αίρεσις . Μάθετε πώς ξεκίνησε το έργο μας και ποιοι είναι οι μελλοντικοί μας στόχοι.

Τομέας Ανάπτυξης

Rodi alessandro
Alessandro su Google+

Alessandro Rodi

Επικεφαλής Προγραμματιστής και Υπεύθυνος ιστοσελίδας

Είμαι 33 χρονών και ζω στη Ζυρίχη, όπου εργάζομαι ως προγραμματιστής Java και Ruby on Rails. Έχω καλλιεργήσει πάθος για τον προγραμματισμό για πολλά χρόνια και το 2009 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Επιστήμη των Υπολογιστών αποφοιτώντας στην Μπολόνια. Όντας παθιασμένος με την πολιτική και τις ψηφιακές τεχνολογίες, τον Ιούλιο του 2011 με πλησίασαν από την Ruby on Rails και άρχισα να θέτω τα θεμέλια του πηγαίου κώδικα του Αίρεσις, έχοντας κατά νου ένα φιλόδοξο σχέδιο: τη δημιουργία ενός λογισμικού για τη συμμετοχική δημοκρατία. Γοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο η πολιτική αλλάζει τα τελευταία χρόνια και από το γεγονός ότι θα πρέπει σύντομα να έρθει αντιμέτωπη με το διαδίκτυο, συνειδητοποίησα ότι ένα τέτοιο μέσο δεν έχει γίνει ποτέ διαθέσιμο στους πολίτες και έτσι .... εδώ είμαι! Στα πλαίσια του έργου θα εργαστώ για το συντονισμό των δραστηριοτήτων ανάπτυξης και θα φροντίσω για τον ίδιο τον προγραμματισμό. Προσφέρω υποστήριξη σε άλλους προγραμματιστές και ενεργώ ως επόπτης ποιότητας του πηγαίου κώδικα. Επιπλέον, βοηθώ στην ανάπτυξη της λογικής και στον καθορισμό των χρονικών παραθύρων και των προθεσμιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση τους.

Tilatti marino
Aggiungimi a Skype

Marino Tilatti

Προγραμματιστής και συντονιστής

Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών μου, συνειδητοποίησα τις μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο στην ανθρωπότητα. Όταν αποφοίτησα το Οικονομικών και Εμπορικών Σπουδών, επέλεξα να αφοσιωθώ στα πάθη μου και μέσα σε λίγα χρόνια δημιούργησα μερικά μεγάλα portal για τον κόσμο των ζώων και των πολυτελών ακινήτων, καθώς και Παροχείς Υποστήριξης Εφαρμογών. Το όνειρό μου, ωστόσο, είναι πάντα να υλοποιήσω ένα εργαλείο λήψης αποφάσεων ικανό να εφαρμόζει την άμεση δημοκρατία. Για το λόγο αυτό, μόλις άκουσα γι' αυτό το έργο συμμετείχα δυναμικά, παρά τις άλλες δεσμεύσεις μου και τα δύο υπέροχα παιδιά μου. Φροντίζω εικαστικά θέματα και θέματα χρηστικότητας, SEO και θέματα επικοινωνίας, εκτός από την καθαρά τεχνική υποστήριξη προγραμματισμού.

Τομέας Ανάλυσης

Giulietti nicola
Aggiungimi a Skype
cell +39.3802931955

Nicola Giulietti

Αναλυτής και συντονιστής

Είμαι 35 χρονών και περίπου το 21 ασχολούνται με στον Τομέα Εθελοντών, στον οποίο έχω συντονίσει πολλές δραστηριότητες. Έχω σπουδάσει γεωπόνος και μηχανικός ενέργειας. Κατά τη διάρκεια του κολεγίου, παρακολούθησα κάποια καινοτόμα έργα τεχνολογίας και εργάστηκα στον τομέα της αειφορίας και της συμμετοχικής δημοκρατίας. Εντός των έργων Agora 2.0 και Αίρεσις φρόντιζα τα πάντα εκτός από τον προγραμματισμό: τη μελέτη της λογικής της εφαρμογής, τον συντονισμό, τα γραφικά. Δεν είναι εύκολο να περιβάλλεσαι από επαγγελματίες της επιστήμης των υπολογιστών και αποφοίτους, αλλά θα αντισταθώ μέχρι το Αίρεσις φτάσει να επιτρέπει στους ανθρώπους να αυτό-οργανώνονται αποτελεσματικά και δημοκρατικά με σκοπό να ανακτήσουν τον έλεγχο αυτού του τρελού κόσμου.

Baiotto marco

Marco Baiotto

Αναλυτής

Έχει τον ρόλο του επικεφαλή πληροφοριών για δύο μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες που ανήκουν σε μια διεθνή κοινοπραξία δραστηριοποιούμενης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πάντα μοιράζεται μεταξύ της επιστήμης των υπολογιστών και των ανθρωπιστικών επιστημών, είναι δημοσιογράφος και κριτικός λογοτεχνίας. Επιμελητής του ιστότοπου www.lordglenn.com (καθώς και κριτής στον ομώνυμο λογοτεχνικό διαγωνισμό αφιερωμένο σε ζώα), έχει δημοσιεύσει σε διάφορες ιστοσελίδες και διαφόρα πολιτιστικά και ανθρωπιστικά περιοδικά (συμπεριλαμβανομένου του href="http://www.literary.it" www.literary.it ) καθώς και σε ανθολογίες. Δημιουργός του «Iperrelazionismo Sensibile", ένα φιλοσοφικό σύστημα που δημιουργείται, είναι ο συγγραφέας του δοκιμίου "Wide Democracy, beyond politics", σύνθεση των 3ετών σπουδών του, αφιερωμένο στο να δημιουργήσει ένα πιστοποιημένο λογισμικό για την ηλεκτρονική δημοκρατία και θέματα διδικτυακών συνελεύσεων (το οποίο παρέμεινε στο στάδιο του πρωτοτύπου). Τυχαία βρέθηκε στο έργο Αίρεσις, που τον έχει κατακτήσει με κύρια ιδέα και την φιλοσοφία του. Αποφάσισε να δωρίσει τους καρπούς της έρευνάς του και τον ελεύθερο χρόνο του, συμμετέχοντας στον Τομέα Ανάπτυξης. Η συνεισφορά του επικεντρώνεται στην ανάλυση της λειτουργικής λογικής και των δοκιμών, αλλά δεν βγάζει από το μυαλό του την ηθική κριτική και τις φιλοσοφικές προεκτάσεις που προκύπτουν από τις μακροπρόθεσμες εξελικτικές επιλογές που πραγματοποιούνται εντός της ομάδας.

Τομέας Γραφικών

Kabora marcello

Marcello Kabora

Γραφίστας

Είμαι ένας ικανός και δυναμικός άνθρωπος που ψάχνω για μια δουλειά όπου θα μπορούσα να αναπτύξω τις δεξιότητές μου που συσσωρεύτηκαν τα τελευταία χρόνια της εργασίας, ιδίως, στην κατασκευή ιστοσελίδων, εφαρμογές, λογότυπα, καταλόγους και φυλλάδια. Χρησιμοποιώ πολλά γραφικά λογισμικά και γλώσσες προγραμματισμού, και εγώ πάντα προσπαθώ να ενημερώνομαι για τις νέες εξελίξεις. Μου αρέσει να εργάζομαι σε μια ομάδα, αλλά και με ένα αυτόνομο τρόπο, εφόσον το απαιτεί η περίπτωση, Προσέχω πολύ στη λεπτομέρεια και ξέρω πώς να λύσω τα προβλήματα μέσω ειδικών ερευνών. Μπορώ να χειριστώ το άγχος πολύ καλά και να έχω καλές δεξιότητες επικοινωνίας. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, έχω δουλέψει σε πολλά έργα με απόσταση, δημιούργησα μια ισχυρή διάθεση επικοινωνίας και πάντα για την επίτευξη των στόχων που συμφωνήθηκαν από την άποψη της αποτελεσματικότητας και το χρονοδιάγραμμα. Για να δείτε το βιογραφικό μου σημείωμα και πρόσφατη εργασία μου, θα ήθελα να σας προσκαλέσω να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου - www.marcellokabora.com .

Τομέας Διεθνοποίησης

Tolja jacopo

Jacopo Tolja

Υπεύθυνος για την πρόσληψη και τον συντονισμό των μεταφραστών

Είμαι 50 ετών, είμαι ένας απογοητευμένος, αλλά βρήκα στο Αίρεσις ένας λόγος για να γυρίσω πίσω στο παιχνίδι και να ελπίζω να αναπτύξω μια καλύτερη κοινωνία για μένα, αλλά κυρίως για τα παιδιά μου, αλλά και για σας ότι μπορείτε να πάρετε μέχρι αυτό το σημείο και εδώ που διαβάζετε αυτή την πρόταση. Έκανα τα πάντα κατά τη διάρκεια της ζωής μου, ταξίδια, περιπέτειες, προσπάθειες να εκμεταλλευτώ και να συμβάλω με την εμπειρία μου ως πολίτης του κόσμου για να διασφαλίσω ότι Αίρεσις χρησιμοποιείται από τον πιο μεγάλο αριθμό των ανθρώπων σε κάθε πιο απομακρυσμένη γωνιά του κόσμου. Δίνω τη βοήθειά μου για τον συντονισμό της « Διεθνοποίηση της Αίρεσις και τη διαδικασία εντοπισμού και ενδιαφέρομαι να αναπτύξω της ιστοσελίδας της Αίρεσις να είναι η απλούστερη και η πιο διαισθητική διεπαφή με τον χρήστη που υπάρχει στο διαδίκτυο! Έχω ένα μεγάλο ελάττωμα, είμαι αντιδημοκρατικός και ως εκ τούτου, εδώ είμαι καλά, είμαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα! Τα μέλη αυτής της ομάδας με έχουν κάνει να αισθάνομαι έτσι και περισσότερο από μέσα σε οικογένεια και ξέρω ότι μπορώ να βασίζομαι σε αυτούς, όπως μπορώ να βασιστώ σε αληθινούς φίλους.

Τομέας Eπικοινωνίας

Curini simone

Simone Curini

Διάδοση του έργου και επαφές με Meetup

Είμαι 42 ετών και περίπου το 13 ασχολούνται με το πολιτικό και κοινωνικό κίνημα που ονομάζεται "Πέντε αστέρια κίνημα» της Φλωρεντίας. Σπούδασα οικονομικά και επιχειρήσεις (χρηματοπιστωτικές αγορές), τότε κατάλαβα ποιος (ή τι) θα πρέπει να είμαι, ώστε να είμαι σε θέση να τηρήσω τις σπουδές μου και προτίμησα εξοικειωμένες ακτές. Είμαι ένας αντικέρ και ο χρόνος μου έχει παραχωρήσει το έργο αυτό, έχει χρησιμοποιηθεί για να τελειοποιήσει τις γνώσεις μου για κάποιες γλώσσες προγραμματισμού, όπως η PHP και Java. Στην Agora 2.0 - Αίρεσης ασχολήθηκα από τον Nicola το 2010 για τη μελέτη της λογικής, για τη δημιουργία εικονικών χώρων στις οποίες η σύγκριση μεταξύ των διαφόρων προγραμματιστών έγιναν, και, τέλος, για την παρουσίαση και προώθηση του. Σήμερα σπουδάζω Ruby παρά την θαυμάσια πρόκληση των 8 μηνών κόρη. Η ελπίδα είναι να δώσω ζωή σε ένα όνειρο στο οποίο η πολιτική γίνεται από τους ανθρώπους για τους ανθρώπους για να έχουν πάντα την πιο κοινή, σταθμισμένη και εκτιμώμενη πιθανή λύση.

Chiara gianferrari

Chiara Gianferrari

Title

Content Html
Matteo martini

Matteo Martini

Title

Content Html

Τομέας Δοκιμών

Mion carlo
Carlo Mionon Google+

Carlo Mion

Δοκιμαστής και Προγραμματιστής

Είμαι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Τρέντο. Είχα ένα πάθος για την επιστήμη των υπολογιστών από τότε που ήμουν νεαρός, έτσι άρχισα ακαδημαϊκές σπουδές μου, προκειμένου να μελετήσω περαιτέρω την επιστήμη αυτή. Είναι συναρπαστικό για μένα, γιατί έχει φέρει την επανάσταση στις ζωές μας και συνεχίζει να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα.
Κατά τη διάρκεια που ήμουν στο γυμνάσιο έμαθα ότι ορισμένοι διανοούμενοι θεώρησαν μια δημοκρατία στην οποία θα ήταν δυνατό να κάνουμε από κοινού αποφάσεις με τη συμμετοχή των ίδιων των πολιτών. Νομίζω ότι Αίρεσις καθιστά αυτό δυνατό και έτσι έδωσα την διαθεσιμότητά μου για να βοηθήσω στην ανάπτυξη της.
Είμαι μέρος της ομάδας δοκιμής, η οποία έχει θέσει ως στόχο της πιστοποίησης της σωστής λειτουργικότητας της Αίρεσις. Δοκιμάζω επίσης τις τελευταίες καινοτομίες που εισάγονται στην πλατφόρμα πριν απελευθερωθούν στο κοινό. Ταυτόχρονα, βοηθώ την ομάδα διεθνοποίησης, την προετοιμασία των χορδών και λέξεων γραμμένες στον πηγαίο κώδικα του Αίρεσις έτσι ώστε να μπορούν εύκολα να μεταφραστούν. Κάνοντας αυτό μπορώ να γνωρίζω καλύτερα τη γλώσσα Ruby και νομίζω ότι αυτό θα με βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη μελλοντική μου καριέρα.

Zanellato luca

Luca Zanellato

Δοκιμαστής και αναλυτής

Είμαι 47 και είμαι ηλεκτρονικός. Ως πολίτης Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να υπάρχει ένας άλλος τρόπος που να ζούμε την πολιτική, ή γενικότερα, να συνεργάζομαι με άλλους. Πλησίασα τα ζητήματα της άμεσης και συμμετοχικής δημοκρατίας, και ανακάλυψα τις δυνατότητες του δικτύου και της ηλεκτρονικής δημοκρατίας. Πιστεύω ότι, αρχής γενομένης από τα θέματα αυτά θα είναι δυνατό να αναπτυχθεί μια νέα μορφή συνεργασίας, που δεν περιορίζεται σε πολιτικές πτυχές και τις σχετικές με τη διαχείριση των δημοσίων υποθέσεων, αλλά και γενικότερα όσον αφορά τη λύση των προβλημάτων μέσω της συζήτησης και της ανταλλαγής μεταξύ των κοινοτήτων των ανθρώπων, Επίσης, είναι πολύ μεγάλο και εγκάρσιο. Αυτή η ομάδα μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ σε αυτό που πιστεύω ότι θα είναι ένα από τα επόμενα σύνορα της κοινωνικότητας.

Άλλοι ενεργοί εθελοντές στο έργο

Chiara Gianferrari, Fabio Ceccarelli, Fabio Palmieri, Giovani Spagnolo, Laura Maccioni, Luca Zanellato, Pietro Speroni di Fenizio

Συμβάλοντες

Αφιέρωσαν ελεύθερο χρόνο στο έργο (με αλφαβητική σειρά):

Alessandro Socciarello, Andrea Papini, Aramis amantini, Danilo Mezgec, Enrico Mengotti, Fabio Alemagna, Fabrizio Traboni, Fatima Foudal, Francesco Ercavalierenero,Gabriella Creti, Gianmarco Barel, Heba Saied, Marco Zordan, Mauro Sasso, Matteo Martini, Massimo Pagani, Michelangelo Marchesi, Pietro Polimeri, Riccardo Leone, Rui Martins, Simone D'Errico, Veit Ladurner...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους

 • Thanks 1 Html
 • Thanks 2
 • Thanks 3
 • Thanks 4
 • Thanks 5 Html
 • Thanks 6 Html
 • Thanks 7 Html
 • Thanks 8 Html
 • HomePage Design by Styleshout
 • Many thanks to GetSentry which offers us a free plan.
 • All Geographical informations are provided for free by geonames.org.
Getsentry
Europe
America
Asia
Africa
Oceania
 • Europe
 • France
 • Hungary
 • Italy
 • Deutschland
 • România
 • España
 • Portugal
 • Greece
 • United Kingdom
 • Ireland
 • Serbia (Cyrillic)
 • Serbia (Latin)
 • Serbo-Croatian
 • Bosnian
 • Montenegrin (Latin)
 • Russia
 • USA
 • Brasil
 • Ecuador
 • Chile
 • Argentina
 • Indonesia
 • 中国
 • South Africa
 • Australia
 • New Zealand
×
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more